Nuorten pahoinvoinnista on puhuttu kovaan ääneen ja mietitty, miten voidaan ennaltaehkäistä mielenterveyden ongelmia.--Mutta samaan aikaan viedään nuorilta tilat,joissa he ovat päässeet harrastamaan musiikkia.

 Harjun treenikämpässä kyse on tärkeästä nuorisotyöstä. Munkkiniemen nuorisotalossa on ollut ansiokasta musiikki toimintaa. Sen yhteydessä sijaitsee maankuulu demostudio, jossa on menestysyhtyeet, tehneet uransa ensimmäiset äänitteet.Talo on tarjonnut bändiohjausta ja instrumentti opetusta. Siellä ollut myös arvostettua musiikkikerho toimintaa.

 Ja näitä uhataan lakkauttaa, kun pitäisi päinvastoin lisätä!

 Sörnäisiin vuokrataan kiinteistö, jossa 3500 neliötä tilaa nuorten käyttöön, mutta ei korvaavia musiikkitiloja!

  Ei viedä pois nuoriltamme tuota mahdollisuutta,josta he ammentavat voimaa muuttuvassa kovien arvojen maailmassa.

 Tämä kaikki on ennaltaehkäisevää lasten ja nuorten mielenterveys työtä, heidän omilla ehdoillaan.

 Nuorten hyvinvoinnilla on kauaskantoiset seuraamukset, kun heille annetaan hyvää, meillä on lähitulevaisuudessa hyviä ihmisiä,jotka hoitavat hyvin tätä yhteiskuntaa ja vanhuksia.Rakkaus ja huolenpito jota annamme tänään lapsillemme, palautuu meille moninkertaisesti takaisin, kun me olemme heidän hoitonsa tarpeessa, kylväkäämme RAKKAUTTA emmekä VIHAA!

 Toivottavasti meidän ei tarvitse poimia runsaasti vihan hedelmiä,silloin kun nuoret ottavat haltuunsa tämän yhteiskunnan.He rakentavat maailman omien arvojensa pohjalta Niiden arvojen joita me tarjosimme tietokoneen välityksellä, kun meillä aikuisilla oli niin kiire.

 Kun nuoret nyt taistelevat musiikin harrastus paikoistaan,on heitä tuettava kaikin keinoin.