Kaupunkimme on kaunis.On paljon mahtavia kukkaistutuksia ,vesilähteitä,puita pensaita..kaunista on tehty!

Kaupunkilaisilla on pieniä keitaita,joissa voisi istahtaa!

Todellisuus on toinen...kauniit puistot ovat yhteiskunnasta syrjäytyneiden olohuoneita...roskia on kauniiden istutusten vierellä,vaikka roskiksia on lähellä.

Kauppakeskusten läheiset torit penkkeineen ovat yleensä varattuna "mäyräkoira"mukanaan istuville ulkoilijoille.Mölyävä joukko hallitsee torin tienoon.

Voisiko vanha ihminen istahtaa penkeille turvallisesti jalkojaan leputtamaan, samalla kauneutta ihailemaan,ilman pelkoa käsilaukun ryöstäjistä.

 Kulkeminen kauppakeskukseen on joskus riskialtista...tänään oli poliisipartioita etsimässä miestä kauppakeskuksen kupeessa,jolla oli kivääri mukanaan.Kyllä moni mietti minne suuntaan olisi turvallisinta mennä.

Miksi tämä kauneus,jota meille on tarjolla,ei luo tyytyväisyyttä..kaikki sotketaan ja tuhotaan..ja mukaan liittyy turvattomuus kaiken roskan seassa.

Ihmisen moraali on rappeutunut...nyt on arvokeskustelun aika!Kun arvot ovat kunnossa,kaikki vaalisivat yhteistä kaupunkia,kaikki saisivat nauttia sen kauniista puistoista turvallisesti.

Kaikki kaupunkilaiset voivat omalta osaltaan luoda uutta Helsingin turvallista henkeä.Vanhat isiltä perityt arvot sydämmessä rakentamaan korkean moraalin ja lähimmäisestä välittävän kaupungin.

Nautitaan yhdessä kaikesta kauniista,mitä kaupunkimme meille tarjoaa.