Olin lapsenlapseni 11vuotis syntymäpäivillä.Tyttö oli kutsunut koko luokkansa juhlien alkuosaan.Oli vaikea olla huomaamatta,miten joillakin oli niin meikatut kasvot,vaatetus kuin ...niin hmmm..paljastavat ,ei mitään konservatiivista kiltintytön pukeutumista...ja musiikkiluokasta oli kyse,silti tuntui että "lapsi"oli jo piilossa.

Lapsenlapsellakin oli kynnet lakattu räikeällä värillä.on pakko,kun muutkin.Meidän valoisa viulutyttö on astunut nopeasti elämään missä ei enää kukaan leiki.

Keskustelimme asioista järkevän tytön kanssa illalla.Hän sanoi että ekaluokkalaisetkin meikkaa.Tämä meidän jo luonnostaan kauniit värit saanut tyttö oli koulussa meikattu...

Ihmettelen..miksi opettajat eivät puutu tällaisiin asioihin.Kasvatustehtävä kodeissa ei saa tukea,kun koulussa sallitaan meikkaaminen.

Lapsen puhtautta ja viellä nupulla olevaa kasvamista tuettava kaikin keinoin.

Kun kristilliset arvot puuttuvat,kaikki moraaliton sallitaan.
Kouluterveydenhoito tekee vanhempien selän takana myyräntyötä,kun antaa ehkäisyvälineitä melkein lapsille.Ja vanhemmat jäävät asian ulkopuolelle.Miten lapsi voi katsoa vanhempiaan enää kirkkaasti silmiin,kun harrastaa alaikäisenä seksiä.ja koulu tukee tällaista.

Eikö koulun pitäisi olla mukana kasvattamassa tässäkin moraalia.Mutta ne arvot...ne arvot...kyllä on paljon työtä lastemme suojelemisessa,että saisivat rauhassa olla lapsia.

Kouluvaate olisi yksi mahdollisuus lapsen pukeutumisessa terveellä tavalla.Kaupoista ostetaan kimaltelevia diskovaatteita pienelle koululaiselle arkivaatteiksi...

Jos kotona on hyvät arvot,ne joutuvat kovalle koetukselle koulussa.Jos on onnistunut kasvattamaan tasapainoisen lapsen...tulee juuri liian nopea aikuisen maailman malli pienille tytöille...annetaan lastemme leikkiä leikkinsä rauhassa!