Helsinki tulisi olla yhtenäinen kaupunki.

Asunto ja sosiaalipolitiikka ovat ajaneet Helsingissä vähempiosaiset ja maahanmuuttajat  tietyille asuinalueille.

Aikapommi tikittää monessa lähiössä,syrjäytyminen on jo nähtävissä, se tulee kasvamaan kun syrjäytyneiden perheiden nuoret aikuistuvat.Jos eivät saa kunnon koulutusta ja työtä ja jäädään yhteiskunnan tukien varaan.Väkivalta..huumeet..ja rikollisuus lisääntyvät...asuinalueilla on silloin turvatonta elää.

Nyt on estettävä "ghettoutuminen"!Helsinki tulisi olla kaikille yhteinen,monikulttuurisuus on tullut jäädäkseen..ei sitä voi jonnekkin nurkkan ..piiloon työntää.Samoin vähävaraisemmat kaupunkilaiset ovat oikeutettuja valitsemaan kaupunginosan jossa toivoisi asuvan.

Miten luoda hyvinvoivaa kaupunkia,jossa kaikilla on hyvä olla,jos on taustansa tai varallisuutensa vuoksi asuttava seudulla,jonne kasaantuu paljon sosiaalisia ongelmia!

Kun puhutaan kuntaliitoksista...pidetään ensin huolta että nyt olemassa oleva Helsinki on kokonaisuus...sama stadi ja rannat kuuluvat kaikille...

Hajasijoitus voisi olla siemen tulevaisuuden suvaitsevaisuudelle.Jos tämä sukupolvi on niin itsekäs ja rajallinen,saattavat lapsemme ja lastemmelapset viihtyä kansainvälisessä yhteisessä Helsingissä!

Vuosaari on on yksi aikapommi...pidetään vaan ovet auki kaikkialle..me kaikki ollaan yhdessä voimakkaampia...meitä kaikkia tarvitaan yhteenhiileen puhaltamaan!Ei ghettoja!!!!!!